За нас

ЗА ALISTAIR FRAISER

Alistair Fraiser е доказал се бранд за дрехи в чужбина, който вече отвори магазин и в България.

Alistair Fraiser е във фешън и стрийтуеър бизнеса над 15 години, работейки с & за много брандове.

Alistair Fraiser - вижда проблем, който разделя почитателите на стрийтуеър фешън. Този проблем възниква там, където вече доказалите се брандове нарочно надуват цените си, защото знаят че артикулите им ще се изкупуват. Този проблем спира вас - феновете на културата да обличат това, което искат.

Alistair Fraiser има решение за този проблем.
С цялото знание, което сме събрали през годините, имайки огромна, висококачествена фабрика и връзка директно с клиентите, ние можем & ще предоставим най-висококачествените продукти на достъпна цена.

Alistair Fraiser вярва, че дрехите са за всички и всички имат правото да избират да носят това, което желаят, за да се чувстват добре, както и да изглеждат добре.

Alistair Fraiser е новото бъдеще, а това са новите правила.

ЗАЩО НАС

Бъдеще чрез визия и без надценка.

Лимитирани продукти, отразяващи свободата на личното изразяване - душа, поведение и настроение, създадени от съвременни техники и технологии, с платове и аксесоари от сертифицирани производители, грижа за околната среда и произведени с дух и душа от творчески екип с любов към модата.

Откроете се от тълпата, нека хората ви забележат.
Бъдете неотразими през целия ден, всеки ден.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Още от създаването ни, философията на Alistair Fraiser винаги е била „Просто продуктът“. Този целенасочен подход доведе до много „първи“ в денима: въвеждането на „луксозен деним за улиците“ чрез сливане на високо ниво на изработка със стил директно от улицата; позиционирането на суров, необработен деним като носим и удобен материал; и еволюцията на нашия отличителен деним силует, чрез възприемането на архитектурното 3-D мислене в деним конструкцията.

Ние също така популяризирахме присъщата красота на денима, като създадохме измивания и обработки, които разкриват неговите уникални характеристики и качества. Днешната сложна палитра за пране представлява цяла житейска история, от необработен, непран деним през дълбоко боядисан индиго до екстремно избелен, с процедури, добавящи множество градации на износване, за да създадем отличителни, текстурирани дрехи с душа.

*За територията на България всички пратки се изпълняват от Алистър Фрейзър ЕООД и се достяват чрез ЕКОНТ Експрес в рамките на 1 ден след поръчка

Сравнение на продукти