Политика за връщане

За да започнете връщане, можете да се свържете с нас на [email protected] . Ако връщането ви бъде прието, ние ще ви изпратим инструкции как и къде да изпратите вашия пакет. Артикулите, изпратени обратно до нас, без предварително да поискате връщане, няма да бъдат приети.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Имаме 14-дневна политика за връщане, което означава, че имате 14 дни след получаване на артикула си, за да поискате връщане.

За да отговарят на условията за връщане, вашите артикули трябва да бъдат в същото състояние, в което сте ги получили, неносени и неизползвани, с етикети и в оригиналната си опаковка. Ще ви трябва и доказателство за покупка.

За да започнете връщане, можете да се свържете с нас на [email protected] . Ако връщането ви бъде прието, ние ще ви изпратим инструкции как и къде да изпратите вашия пакет. Артикулите, изпратени обратно до нас, без предварително да поискате връщане, няма да бъдат приети.

Винаги можете да се свържете с нас за всеки въпрос за връщане на [email protected] .

Непосредствено след като върнатата пратка постъпи при нас и бъде проверена, в рамките на 14 дни се издава кредитно известие за сумата на фактурата за избрания от теб начин на плащане за съответната поръчка. Вследствие на което сумата ще ти бъде възстановена

ЩЕТИ И ПОВРЕДИ

Моля, проверете поръчката си при получаване и се свържете с нас незабавно, ако артикулът е дефектен, повреден или ако получите грешен артикул, за да можем да коригираме проблема.

ЗАМЕНИ

Най-бързият начин да се уверите, че ще получите това, което искате е да се свържете с нас на [email protected] .

*За територията на България всички пратки се изпълняват от Алистър Фрейзър ЕООД и се достяват чрез ЕКОНТ Експрес в рамките на 1 ден след поръчка

Сравнение на продукти